Családi villa Budapest XI. Péterhegy 2023
A Péterhegy dél-nyugati lejtésű telkén álló családi villát úgy telepítettük, hogy a délnyugati tájolású kert felé nyíljon meg minden lakóhelyiség, a nappali, étkező, háló és gyerekszobák is. A két lakószinten elhelyezkedő helyiségeket a nappali dupla belmagasságú tere fogja össze. A nappali-étkező-konyha és a szülői háló valamint a vendégszoba a földszinten kaptak helyet, a gyerekszobák az emeleten. A nappali és étkező nagy fedett terasszal kapcolódik a kerthez. Mindhárom gyerekszoba az emeleti nagy teraszhoz kapcsolódik. Az utca felőli dupla belmagasságú fedett-nyitott tér kijelöli a bejáratot, a beharapott tömeg a bejárati ajtó előtt ad védelmet. A belső térszervezés kerül minden felesleges teret és teremt jól élhető és otthonos környezetet a család számára. A ház energiatakarékos kialakítású, alacsony energiafelhasználású, a hőellátása hőszivtattyúval biztosított.
design by sagra
EN
Családi villa Budapest XI. Péterhegy 2023
A Péterhegy dél-nyugati lejtésű telkén álló családi villát úgy telepítettük, hogy a délnyugati tájolású kert felé nyíljon meg minden lakóhelyiség, a nappali, étkező, háló és gyerekszobák is. A két lakószinten elhelyezkedő helyiségeket a nappali dupla belmagasságú tere fogja össze. A nappali- étkező-konyha és a szülői háló valamint a vendégszoba a földszinten kaptak helyet, a gyerekszobák az emeleten. A nappali és étkező nagy fedett terasszal kapcolódik a kerthez. Mindhárom gyerekszoba az emeleti nagy teraszhoz kapcsolódik. Az utca felőli dupla belmagasságú fedett-nyitott tér kijelöli a bejáratot, a beharapott tömeg a bejárati ajtó előtt ad védelmet. A belső térszervezés kerül minden felesleges teret és teremt jól élhető és otthonos környezetet a család számára. A ház energiatakarékos kialakítású, alacsony energiafelhasználású, a hőellátása hőszivtattyúval biztosított.
design by sagra
EN
Családi villa Budapest XI. Péterhegy 2023
A Péterhegy dél-nyugati lejtésű telkén álló családi villát úgy telepítettük, hogy a délnyugati tájolású kert felé nyíljon meg minden lakóhelyiség, a nappali, étkező, háló és gyerekszobák is. A két lakószinten elhelyezkedő helyiségeket a nappali dupla belmagasságú tere fogja össze. A nappali-étkező- konyha és a szülői háló valamint a vendégszoba a földszinten kaptak helyet, a gyerekszobák az emeleten. A nappali és étkező nagy fedett terasszal kapcolódik a kerthez. Mindhárom gyerekszoba az emeleti nagy teraszhoz kapcsolódik. Az utca felőli dupla belmagasságú fedett-nyitott tér kijelöli a bejáratot, a beharapott tömeg a bejárati ajtó előtt ad védelmet. A belső térszervezés kerül minden felesleges teret és teremt jól élhető és otthonos környezetet a család számára. A ház energiatakarékos kialakítású, alacsony energiafelhasználású, a hőellátása hőszivtattyúval biztosított.
design by sagra
EN